Udskriv

ol

Fredericias OL kandidater præsterer flot fra året start. Først blev skytten Nicklas Kildehøj dansk mester på 10 meter riffel i februar, da han besejrede den danske elite.

April fortsætter atleterne med at præstere - også internationalt. BMX kører Magnus Dyhre fra TSIF BMX sikrede sig årets første Europa Cup sejr for U23 kørere, da han vandt finalen i Verona Italien søndag d. 3 april

Samme dag stillede Fredericias verdensklasseatlet i triatlon Alberte Kjær til start for første gang i sæsonen og blev nr. 3 i årets første Europa Cup løb i Melilla i Italien.

I weekenden 16-18 april var svømmer Malthe Lindeblad på jagt efter EM kvalifikation i disciplinen 50 meter sprint. Det skete ved Danish Open. Desværre manglede Malthe 0.17 sek. på finaledagen. Den tid skal ”indhentes” i løbet af forårets stævner for at kvalificere sig til EM – et delmål på vejen mod OL i Paris. Vi krydser fingre for det sker.