- vi samler sport, erhverv og uddannelse i Fredericia Kommune

Klik her for at vise menu

Oplysningspligt til samtykkeerklæring
Fredericia kommune er dataansvarlig for behandlingen af de data, som vi har modtaget om dig. Kommunen følger reglerne i databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen.

 

Formålet med behandling af dine data
Formålet med anvendelse af dine personoplysninger og det anvendte lovgrundlag til sagsbehandlingen fremgår af samtykkeerklæringen. Hvis vi videregiver dine data til andre databehandlere, fremgår det af brevet.

 

Opbevaring af dine personoplysninger
Fredericia Kommune opbevarer dine data, indtil opbevaringspligten udløber, hvilket afhænger af den lovgivning, der er anvendt i forbindelse med sagsbehandlingen. Fredericia Kommune sletter dine oplysninger når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt.

 

Retten til at trække samtykke tilbage
I de tilfælde, hvor du har giver samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår af samtykkeerklæringen. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis di trækker dit samtykke tilbage, har det først virkning fra dette tidspunkt.

Du har efter Databeskyttelsesforordningen følgende rettigheder. Ret til at se oplysninger, ret til berigtigelse, ret til indsigelse. I særlige tilfælde har du ret til sletning eller begrænsning af behandling af dine data. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.daatatilsynet.dk. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte kommunens databeskyttelsesrådgiver, Mai-Brit Berg, på følgende måder:

•    Sikker Post: https://post.borger.dk/?logon=borger&function=inbox&mailboxid=21150
•    På e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
•    På telefon: 7210 7161
•    Ved brev: Gothersgade 20, 7000 Fredericia, att. ”databeskyttelsesrådgiver”


Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, kommunen behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Erhvervsnetværk

  • danket.jpg
  • fredericia_shipping.jpg
  • kraft_biler.jpg
  • cbc.jpg
  • fiberline.jpg
  • fagym.jpg
  • byensgronttorv.jpg
  • euc_lillebaelt.jpg
  • sport24.jpg
  • nordea.jpg
  • logo_landinsp.jpg
  • wetche.png
  • broerup_sparekasse.jpg
  • lokalavisen-fredericia-budstikken.png
  • shippingdk.jpg
  • lho.jpg
  • fredericia_furniture.png
  • rev_fredericia.jpg
  • fakommune.jpg
  • messec.png
  • floeejendomme.jpg
  • proffset.jpg
  • mp_revision.png
  • rent_jpeg_170px.jpg
  • kentaur.jpg
  • cyanit.jpg
  • ibc.jpg
  • sparnord_fa.jpg
  • carlsberg danmark_rgb.jpg
  • ivs.png
  • andresensvvs.jpg
  • middelfartsparekasse.jpg
  • handelsbanken_farve.jpg
  • 10ende.jpg
  • teamdanmark.jpg
  • klinik_fysioterapi.jpg
  • gf.jpg
  • stark.jpg
  • logo_thg_saakorer.jpg
  • ADP_Logo.jpg
  • skjoldgaard.jpg
  • jyske_bank.jpg
  • danskebank.jpg
  • trekantens_logo.jpg
  • lindpro.jpg
  • ibc-logo.jpg
  • scanview 2965.jpg